Fakta om forelskelse

Siden norges mest forelska par (hvis vi skal tro alle tweetsa dem i mellom, nyhetsoppslagene hvor de hyller hverandre og den offentlige lykken og all klininga) har slått opp, føler jeg at det er på tide med en påminnelse om hva forelskelse faktisk er.

Bilde

Selvom jeg blir i dårlig humør av mennesker som mener at det er feil og usympatisk å tenke negativt (realistisk) av og til synes jeg skikkelig synd på Tony D i denne tunge tiden. Håper hun aldri leser dette innlegget eller noe som helst annet som folk har lirt av seg på sosiale medier i dag.

I følge wikipedia er forelskelse dette:

Forelskelse er en følelse av stor beundring for, tiltrekning mot eller begjær etter en annen person, enten en av motsatt eller samme kjønn. Forelskelsen kan gi en opplevelse av intenslykke og velvære, og skyldes hormoner som utløser en naturlig rus i kroppen. Alle aldersgrupper kan bli forelsket, men følelsen kan være særlig intens i puberteten. Noen anser forelskelsen som en nødvendig drivkraft for å få og oppdra barn sammen.

Når man er forelsket produseres det fenyletylamin i hjernen. Fenyletylamin virker på samme måte som narkotiske stoffer. Så når en person er forelsket er personen ruset.

Forelskelsen uttrykker gjerne mer eller mindre overveldende følelser, enten det dreier seg om hemmelige, romantiske kjærlighetsdrømmerseksuell tiltrekning eller blind lidenskap og forvirrende affekt. Følelsen likner derfor mer på forbigående galskap enn på fornuftsbasert eller selvoppofrende kjærlighet og vennskap, der det er vanlig med hengivende omsorgmedfølelseog trofasthet.

I følge meg er forelskelse dette (noe som går over):

Tone </3 Aksel

Tom & Katie/Nicole/Penelope

Heidi & Seal

Rhea Perlman & Danny DeVito

Katy & Russel

Chris & Rihanna

Gro & Katja

Justin & Gomez

Vanessa Og T Giertsen

Brad & Jennifer

Madonna & Guy

Bonnevie & Persbrandt

Arnold SWN & Maria S

Morten Hegseth & Sturla Berg Johansen (LOL)

Marte K og Haudemann, nei vent litt….

+++++++ Listen er uendelig.

Det er alltid de som er mest forelsket som ikke får det til mer enn noen skarve år. De som bare blir helt vanlig forelsket og helt vanlig gift og helt vanlig utvikler en everlasting love for hverandre de kan liksom henge i der til de går i grava.

Kanskje bra sex ikke er det samme som forelskelse allikevel? HÆH? (joda det er det)

Enough said.

Livet er ganske fett når man er forelska forresten. Men vitenskapen lyver ikke!

Man er forelsket med hjernen og man elsker med hjertet.

Lykke til alle sammen! (Neida)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s