What a man!

Ikke noe er som lukten av nyslått gress. Bortsett fra lukten av svett gartner da! Er det bare jeg som drømmer om å bli sammen med en gartner? Ja, sesongkjæreste er den nye ektemannen.

I går og i dag har jeg hvertfall hentet frem kvinnssjåvinisten i meg og regelrett siklet på unge gutter i bar overkropp som har frest rundt med gressklippere, fresh tan og crewcut i bakgården min. Jeg stod bak gardinene i stuen min og sikla og hvesa og fablet om en Eva Longoria i Frustrerte Fruer affair med.. Tja hele gjengen. De var 3 stykker ❤ De bare gikk rundt der med gressklipperne sine og var barske og intetanende om at det stod en slags kvinnelig variant av Don Juan og eyeballa dem og hadde husmorfantasier om de midt på lyse dagen. Hahahah, herregud så creepy.

Gartner er det hotteste yrket som finnes rett etter NFL- spiller. Eller…. På tredjeplass etter NFL-spiller og ishockeyspiller da. Rockestjerne og gangster…. Osv osv….

Hvem var den pretensiøse kjipingen som fant opp at brains er mest sexy? Det er i hvertfall ikke en nødvendighet fra bak blondegardinene mine ❤

Bilde

Stusse hekken!

Bilde

Slay the grass!

Bilde

I dont know what you are doing, but keep on doing it.

 

Bilde

Watering plants

Bilde

Being gay

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s