Hva skjer her?!

Vi har alle sett det. Parene som blir synkroniserte og smeltet sammen til en og samme person. Bare med forskjellige kjønnsdeler.  Det kan være ganske morsomt og søtt også kan det være helt totalt ulidelig for oss som må sitte å se og høre på de to idiotene som helt har mistet egen identitet og ikke som husker hvem de selv er engang. De parene som gjør det slutt og må flytte til andre land, få ny kjæreste etter en måned eller bli smoothiedrikkende yogainstruktører for å overleve uten en sjelevennn.

Det sies jo at man blir tiltrukket av folk som minner en om seg selv (eller faren/moren) sin så det er så mangt som kan skje underveis. Jeg har aldri falt for noen som ligner på meg. Ikke rent fysisk hvertfall. Jeg faller for sexy, badass, spengkåte menn som gir meg masse oppmerksomhet og som får meg til å le. Sånn kaste hodet bakover og le så tårene triller le. Ofte er de veldig smarte eller veldig dumme. Vi snakker ekstremvarianten av begge deler. 

Jeg har en venninne som er overbevist om at par som ikke ligner på hverandre fysisk kan lykkes i sine forhold. Det var samme dame som gjorde meg oppmerksom på at Heidi Klum og Seal var kliss like med forskjellig tan. Fortsatt ikke helt sikker på om jeg er enig.

Bilde

 

Men hva skjer når disse parene  (som jeg så bitter og forsmådd må forakte UANSETT om det er folk jeg er glad i) legger til seg spesielle typer å snakke på? Spiser mat på samme måte? Går på samme måte? Og den grelleste av alle: avslutter hverandres setninger. Jeg har et vennepar som etter å ha vært sammen noen måneder hadde helt sluttet å bruke bokstaven “s” sånn som vi andre bruker den. De sa konsekvent “sh.” Shåååååå skal vi lage noe middag eller? Shynes du det hadde vært godt med Shpagetti? Osv. Det sjokkerte meg dypt og inderlig. Det plaget meg ikke, for all del. Men jeg skjønte ikkehva faen de drev med. Men de synes det var koselig tydeligvis. 

Men lang historie kort. Fikk tilsendt denne dokumentaren som ble send på NRK her forleden og er har vi altså toppen av alle toppers parsynkronisering. Nemlig partelepati. HAhahaha, dette er noe av det rareste jeg har sett.

 

Eh.. legg merke til hva som skjer her.. på “19.42” og “19.50” skjer det jeg mener.. Mann forteller om sønnen, mens kona står ved siden av.. Samme greia skjer på “54” minutter også. HVA DRIVER KONA MED HER?!?! Kan noen forklare meg?
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s