Jeg føler meg feit fordi Fotballfrue har født

Jeg er 32 år og føler meg feit fordi Fotballfrue har født for 4 dager siden og publiserte et bilde på sin instagram i en sexy rosa liten bunny-BH og ei litta truse med rosa matchende kant. Det sier jo litt om meg. Og litt om hvor stolt man kan være over egen innsats etter graviditet og man ENDELIG kan vise frem sixpacken igjen. Og ikke minst to enorme melkesprengte mugger i en selfie i speilet. (Til info får tynne folk slangepupper i følge min nevø etter at de har født.) Whatever that means.

4 dager etter fødselen ser hun med andre ord klisslik ut som hun gjorde før hun ble gravid. Det kan jo både hetses og hylles det spiller ingen rolle for meg. Jeg synes bare det er helt ufattelig at vi er av samme art.

Dette er ikke meg, men fant en bilde av en som like godt kunne ha vært meg SEKS måneder etter hun hadde født. Haha, alle er ikke like heldige. Det er vel budskapet. Så får man jo velge selv hva man foretrekker rent fysisk. Synes hun er var ganske dig jeg. Motorboating!!!!

Dette er ikke meg, men fant en bilde av en som like godt kunne ha vært meg SEKS måneder etter hun hadde født. Haha, alle er ikke like heldige. Det er vel budskapet. Så får man jo velge selv hva man foretrekker rent fysisk. Synes hun er var ganske dig jeg. Motorboating!!!!

Det bildet er i mine øyne helt vilt provoserende. Ikke bare fordi jeg er nok en lubben røy som er misunnelig på hennes nette petite figur, men fordi jeg begynte å forakte kroppen min da jeg var rundt 12 år. Og da jeg var 12 var det Anna Nicole Smith som drev sjåførene av veien på reklameposterne. Jeg stjal slankepiller fra USA med så mye efidrin i at jeg besvimte som 16 åring, da hadde jeg ikke sovet på en uke, ei heller spist. Jeg veide vel rundt 60 kg og var 1.70 høy. De damene jeg så opp til var helt normalt skinny jenter som spilte i Beverly Hills. På den tiden husker jeg det var helt outrages med Tori Spelling som var tynn som ei flis og hylsulten og knoklet seg rundt foran øynene våre. Det var rart og corny og hun var den eneste av jentene i serien som ingen synes var deilig.

Hadde jeg vært 16 i dag med noen år selvforakt i ryggen hadde jeg møtt dette storslåtte bildet av en mor som fødte for 4 dager siden hadde jeg beundret henne og tenkt: tenk å kunne se sånn ut 4 dager etter fødsel. Det er vel noe av det samme hun tenker selv siden bildet poppet opp på nettet i dag.

Som 32 åring med en 4 år gammel sønn selv og i følge BMI-helvte “10 kg overvekt” tenker jeg: HVEM ER DET DU LEGGER UT DETTE BILDET FOR? Hva vil du si med dette bildet? Hvem snakker du til? Hva er den gode hensikten her? Hvorfor er dette positivt?

Vi har funnet vår Heidi Klum! Selv om til og med Heidi brukte to uker etter fødsel før hun kunne vandre ned catwalken på Victorias Secrets show i undertøyet.

Vi har funnet vår Heidi Klum! Selv om til og med Heidi brukte to uker etter fødsel før hun kunne vandre ned catwalken på Victorias Secrets show i undertøyet.

Etter å ha blitt kritisert så mye for sitt nazilignende kostholdsregime, sin sylslanke kropp og hennes urokkelig forsvar av et kosthold som ofte brukes til å slanke folk som ikke kan bevege seg og er låst til sykesenga og må ned i vekt før de kan få narkose og opereres, forventer jeg at bildet ble lagt ut av en av disse grunnnene:

1: ammetåke

2: sult-hallusinasjoner

3: provokasjon

4: en oppriktig godhjertet tanke om at hennes superkropp vil inspirere andre til å holde seg unna kakeboksen for evig tid.

Jeg vil anta at en stor del av fotballfrues lesere er barnløse unge mennesker som nå beundrer dette übermenschets evne til å strutte av selvtillitt halvnaken foran speilet for å så poste dette bildet av kroppen sin. Som hun åpenbart er strålende fornøyd med til de (i dunno…) 100.000 leserne hun har om dagen?

Jeg tror det er farlig. Jeg jobber med 16 år gamle jenter. De sliter med kropp og mat på et eller annet nivå alle sammen. Og de ser opp til kjente personer som vi som voksne nesten har glemt at vi gjorde som tenåringer.Jeg har sett meg mett på (oh the irony) på folk med åpenbare forvrengte kroppsidealer slipper unna med å trøkke de topptrente/utsulta eller syke kropper i fjesene på tenåringer med svamphjerner som lar seg påvirke av absolutt alt av nakenhet og kropp de ser rundt seg.

Frem til nå har ingen profilerte personer jeg kan komme på oppfordret og prakket på folk så enormt mye kroppsfokusering som denne dama. Godt gjemt og pakket inn i et rosa og hvitt sukkerpsinn laget av sukrin. Dette bildet handler ikke om sunnhet og helse. Det handler om et utseendefokus som er helt borti natta. Ektemannen hennes synes Beyonce er 20 kg overvektig. Enough said.

Det jeg lurer på er:

HVOR er voksenbleiene man må bruke en ukes tid fordi man blør fra underlivet som satans asshole i en ukes tid etter fødsel? Det kalles RENSELSE og det er en hel haug med blod og gørr som skal ut av kroppen som har avlet frem et barn de siste 9 månedene.

Det er fint med bloggere som Fotballfrue som skaper et slags “drømmeunivers” for leserne der man kan se fine klær, deilig mat, fint interiør, spennende reiser og alt annet man måtte drømme om. Det er virkelig et bragd som de står på disse jentene og lager vakre bilder og steminger og de jobber som noen rivjern for å holde dette universet vedlike.

Men man skal faen ikke kødde med utslitte, lubne mødre med istykkerrevne vaginaer og bleier fulle av blod og gørr. Pupper som kjennes ut som sprengte håndgranater og en psyke som er i ferd med å revne fordi man ikke har sovet på noen måneder. Jeg sov i hvertfall ikke de siste 6 ukene før jeg fødte. Og fødselen var for jævlig. Og det var vondt og jeg fikk noen sting og jeg skreik etter presten og jeg grein og hylte at jeg skulle dø.

Nå skal det sies: det er sikkert ikke helseskadelig å være veldig tynn og veldig trent. Og såvidt jeg husker sa legen min til meg at så lenge du er normalvektig trenger du ikke legge på deg mer enn 10-12 kg i et sunt svangerskap. Jeg gikk ned 10 kg på en uke selv etter jeg hadde født fordi blod, gørr, baby, livmor, morkake.. U name it. Alt kom ut. Har du ikke lagt på deg noe ekstra vekt under svangerskapet er det ingen grunn til at man ikke kan se ut som Fotballfrua etter 4 dager. Det er bare veldig veldig unormalt. Og uinspirerende.

Tror jeg på et tidspunkt skrek at jeg skulle drepe alle sammen i rommet før jeg hoppet ut av vinduet på Ullevål også. Jeg rauta som en ku, svettet som man bare ikke kan beskrive og når ungen var ute følte jeg først og fremst lettelse for at torturen var over. Så kom kjærligheten og lykken snikende sakte men sikkert ettersom timene gikk. 4 ÅR etter at jeg fødte klarte jeg å riste av meg resten de 17 kiloene jeg la på meg.

Det handler ikke så mye om en veltrent, stolt mor som er tilbake i form 4 dager etter fødsel. Heller om intrikate ting som feminisme, signaler til unge lettpåvirkelige mennesker og et syklig kroppsfokus som kanskje mange ikke vet så altfor mye om. Over 70% av unge kvinner sliter med dårlig selvbilde og kroppsforakt blant annet fordi av en eller annen fucked up grunn er det bare folk som ser sånn her ut som legger ut bilder av seg selv halvnaken 4 dager etter fødsel.

Ære være deg Fotballfrue for du er virkelig av en egen rase. Flink, velartikulert, pen, slank, suksessfull og høflig og sterk som tar i mot mye dritt.  Jeg synes bare du hadde vært enda kløktigere om du ikke hadde vært så jævla kroppsfiksert.

211 thoughts on “Jeg føler meg feit fordi Fotballfrue har født

 1. Å legge ut bilde av kroppen din 4 dager etter at du har poppet ut en unge. Sier litt om egoet og oppmerksomhetstrangen til denne jenta. Greit at kroppen din ikke ser ut som den har huset et barn i 9 mnd. Men tror du representerer 0,00001 som har det slik. Vi andre har hengepupper,bleiræv, bustete hår, en tåre på kinnet og vi praktisk talt bor i joggebukser. Vi må tisse i dusjen for at ikke musa skal svi av. Og vi hadde fitteføner til å tørke oss med når man hadde dusjet. For det man før fødsel kalte tissen er et åpent sår. Som man strengt tatt er redd den ikke skal bli noe i nærheten av det samme igjen. Brystvorter som nesten pulserer av all ammingen. Og man kan antyde sår. Amme-bh men innlegg er sexdrepen for din partner.Alt man snakker om er babyen din og alt annet kan virke fjernt. Det lille nurket som man har fått er verdens vakreste. Og ingen kommer forran barnet ditt.
  Da undrer jeg litt over Fotballfrue og hennes bilde. Klart hun ikke bryr seg om at det sitter unge jenter der ute som har alvorlige lidelser og komplekser for sin kropp. Med stor makt følger stort ansvar er vel en ting hun ikke tenker på. Da hadde hun ikke lagt ut dette bilde. En kan undre om sin egen kropp da man ser henne slik etter BARE 4 dager. Jeg driter i om hun hadde vært så tynn at hun var gjennomsiktig. For jeg bærer nemlig mine strekkmerker og arr med stolthet. Min kropp har bært frem to skjønne unger og ikke et strekkmerke eller ei blond sylfide skal ødelegge det.
  Hun må gjerne ta hundre bilder av seg selv og klistre det på nettet så mye hun vil, men jeg vet at når jeg fikk baby så var det babyen jeg la ut bilde av. Og ville vise frem ikke meg selv.
  Selvsentrertheten lenge leve!

 2. Blir så utrolig lei meg på deres vegne. I alle fall dere som skal kritisere. Tenk hvor mye dama har jobbet for dette! Alt hun har oppnådd har hun jobbet for selv, og ikke minst har hun jobbet utrolig hardt for det. Jeg skjønner ikke problemet med å legge ut et slikt bilde. Hun har all rett til og være stolt. Finnes det jenter der ute som ikke tåler slike bilder, er det ikke vanskelig og la være å se på dem. Jeg skjønner at noen er syke og blir provosert, men dama kan da vel ikke slutte å være stolt og la være å legge ut bilder av seg selv fordi noen blir inspirert på helt feil måte? Fotballfrua er et enormt forbilde for meg. Innsatsen hun legger i absolutt alt hun gjør er beundringsverdig! Er utrolig inspirert, og treningen min og kostholdet mitt har aldri vert bedre, takker være den dama. Alle graviditeter er ulike, og selv om du ikke så sånn ut etter din fødsel er det vel ikke noe fotballfrua kan noe for? La for all del dama være stolt, det unner jeg henne, og jeg kan ikke skjønne at noen kan kritisere henne for det. Blir søren meg provosert når hun ikke får “lov” til å legge ut slike bilder. Kun fordi du var/er feit og jævlig etter din fødsel, må ikke fotballfrua være det. Det er et sykt samfunn vi lever i, når jenter ikke kan se på bilder av andre jenter med slank og fin kropp uten å stoppe og spise, eller lene seg over doskåla etter et måltid. Og til alle dere som snakker om mannen hennes.. hun tjener så utrolig mye mer enn han. Og hadde det vert omvendt hadde vel heller ingen av dere takket nei til et slikt perfekt hus om dere hadde sjangsen.

  • Sincerely “elisabeth”
   Jeg tror da virkelig ikke at fotballfrua har jobba så hardt for dette. Det er såvidt forskerne har kommet fram til, helt pokkers umulig at en kvinne kan se slik ut bare fire dager etter å ha huset et barn i den magen. Det hjelper selvfølgelig at dama er godt trent, at kostholdet er sunt og kanskje til og med overdrevent sunt, og at barnet ikke kom ut naturlig, men det er fortsatt u-m-u-l-i-g!
   Som beskrevet i artikkelen, trenger dere damer noen dager for at ting skal komme “på plass” igjen. Vi menn må vente hele 4-6 uker før dere overhode er i stand til å ha noenlunde normal sex igjen, med mindre det skal føles ut som å kjøre “vindtunell”. Det eneste vi virlkelig har det gøy med, er en del større pupper som ikke er forstørret med silikon, men som faktisk ser (og er) naturlige. Dessverre er det “bare se men ikke røre” der også, for til og med “melonene” er såre og øme, og dessuten “property of” den lille alarmen som kommer til å okkupere halve kosetiden vår.
   All syting og klaging til side: Jeg har tre mulige løsninger for hvordan dette bildet kan bli tatt fire dager etter:
   1) Det ble tatt fire dager etter unnfangelsen, ikke fødselen
   2) På godt norsk “C-section”. Og det en måned før termin. Minst. Pluss massera operasjonsleger.
   3) Photoshop.
   Kos dere jenter, fotballfruer som dette ER en fantasiverden, ikke at det kommer til å overbevise dere, men like fult like mye fantasi som at vi menn kommer oss inn i dongeribuksa vi passa når vi var 18 (jepp, har passert 35 og har fortsatt buksa liggende som “mål” for hvor tynn jeg ikke burde bli).

   • Sorry mac, men jeg såg slik ut etter min fødsel og jeg verken trente(pga bekken og fare for prematur) eller spiste noe unormalt usundt.
    Det ligger i genene.
    Jeg gikk opp 13 kilo og det raste av meg på 4-5 dager. Nå 6 mnd etter kan man ikke se at jeg har født annet enn et pittelite strekkmerke på 1 cm ved navelen.

    Men det som irriterer meg med fotballfrue er det utrolig forvrengte bildet hun har om kropp. Hun er så kroppsfiksert at det er skremmende! Og spesielt skremmende er det at hun ligger ut et slikt bilde når hun VET hun har mange tusen jenter i alle aldre som faktisk sliter med spiseforstyrrelser og kroppspress.
    Det andre er at hun skal fremstå så j….. perfekt heletiden!
    Jeg var langt ifra perfekt etter min fødsel, jeg kunne knapt gå pga et ødelagt bekken, var klippet og sydd så jeg kunne knapt sitte. Håret var bustete og jeg var usminket. Ikke fordi jeg ikke hadde tid, men fordi jeg ikke maktet og fordi babyen tok ALT mitt fokus. Og HVERTFALL de første fire dagene. Jeg løp ikke ut blandt folk og nermest “se på magen min så flat den er allerede”.
    Folk hadde himlet med øyene og trodd det hadde klikket for meg om jeg la ut et slikt bilde på min facebook/blogg.

    Greit hun er stolt og det har hun all rett til! MEN – hun burde absolutt ikke postet et slikt bilde av seg på nettet.
    Hun ber om misunnelse, sjalusi, drama og diskusjoner.
    I graviditeten sa hun at hun ikke ville ligge ut så masse bilder av magen fordi hun ville unngå alt maset. Men hun burde vite såpass at hun ikke ligger ut et slikt bilde etter 4 dager.
    Det er KUN fokus på å bli tynnest fortest mulig. Hun burde skamme seg.

   • Hva vet du egentlig om det? Har du født kanskje? Vet du hvordan alle ser ut etter en fødsel? Hun er ikke den eneste. Bare fordi dama di hadde mage lenge etter fødsel trenger du ikke si at det photoshop når noen ser bra ut etter fødsel.

   • Fint å gjøre litt research før man bombastisk presenterer dette som fake. Mulig du er en konspirasjonsteoretisker, men det er da uttalt fra medisink hold at det å ha en slik fremtoning etter fødsel, er fullt mulig. Ikke vanlig, men mulig. Men du skal selvsagt få anledning til å komme med dokumentasjon som underbygger dine bastante påtander om juks og fanteri. Vi venter.

   • Stein Bjarne fy fader hvor dum er du egentlig? At fotballfrue har tatt keisersnitt og at man gjør det minst 1 mnd før termin? Da vet du veldig lite om graviditet og fødsel. For det første så utføres keisersnitt maks 2 uker før termin dessuten så får man verken magemuskler eller går ned i vekt av den grunn. Jeg undrer fotballfrue for den hun er og hvordan hun ser ut. Alle som sier noe annet er bare sjalu og misunnelig.

 3. Eg skjæmmes på vegne av fleire av dåkker!!! Og forfatter av detta innlegget!! Tenke dåkker overhode på ka dåkker skriv??!! Det e virkelig ikkje rart det e mye nettmobbing!! Ka slags signala sende dåkker?? Voksne menneska som hakke og rakke ned på andre!!! Det sitt maaaange unge å læs detta.. Og tenke at det e greit å være stygg med andre over nettet. De voksne gjør jo det!! Koffer kan ikkje dem?! Dåkker fyre oppunder nettmobbing og dritt!! Dåkker sende signala laaaangt være enn et bilde av fotballfrue.. Det e fleire av dåkker her inne som må bynne å tenke litt.. Haue e ikkje bære te pynt!! Det e fult mulig å bruke innsida også!!!

 4. Folkens, er det så rart at hun ser ut slik som hun gjør når hun ALDRI fikk babymage? Magen hennes var på størrelse med en ert før hun klekka ungen, så det er ikke så sinnsykt at magen hennes fortsatt er liten!

 5. fant denne tweeten og syns den passet godt inn!
  “steden for å klage over at fotballfrue er så mye tynnere/penere enn dere
  kan dere ikke kanskje prøve å
  trene??:D”

 6. Bra skrevet, og du får fram det mange tenker. Jeg mener at det er helt greit at ff er stolt av kroppen sin, men er det virkelig nødvendig å legge ut et halvnakent bilde av seg selv?! Det er jo bare for å vise seg fram, tenker jo ikke noe særlig på hvordan det bildet kan påvirke leserne. Syns det blir litt for drøyt, må jo ikke bare tenke på at kroppen skal se helt perfekt ut, må jo tenke på ungen og.. Så jeg er helt enig i det du skriver, Suzanne, bra!

 7. Dette var trist og usaklig å lese. Og sterkt preget av en helt unødvendig misunnelse. HVORFOR GIR DERE DENNE KVINNEN (FOTBALLFRUE) NOE SOM HELST MAKT OVER HVA DERE SKAL TENKE OG MENE OM DERE SELV, OM IDEAL OG OM OMVERDENEN??? Det har jeg alltid lurt på. Bare la vær. Ikke gi noe reaksjon. Vær glad og stolt over det DERE selv oppnår, og gi nå langt faen i denne imponerende prestasjonen. Når skal folk forstå at det å være kjendis er en helt annen livssituasjon enn alt annet. Bare tenk på økonomi, fritid, støtteapparat, forventninger, press, mangel på privatliv, eksponeringsbehov (eller etter hvert svært uønsket eksponering). Jeg er en nitten år gammel gutt, så klart jeg ikke vet noe om å føde, situasjonen etterpå osv, men man føder vel fordi man ønsker seg et barn? Da bør dere få hode opp av sanda og være mer stolt over det viktige her: jobben dere gjør som moren til dette barnet. Noen ganger mister man muligheter man hadde før, men man får også et nytt og mye ler innholdsrikt liv. I hvert fall så lenge barnet er ønsket. Så vær så snill, gi dere nå, forstå at denne bloggedama ikke er halvparten av den fantastiske mammaen dere er for barna deres! For mens Victoria er på treningsstudio og noen andre passer barnet hennes, tilbringer DERE den verdifulle tiden med den nyfødte og gir den den en trygg velkomst. Six pack på fire dager er absolutt INGEN VERDENS TING I FORHOLD. Håper jeg fikk vist et annet perspektiv av saken. Stor klem til alle feite mødre der ute! Barna kunne ikke hatt bedre mammaer, det er jeg helt sikker på! 🙂

 8. Jeg forstår mye av det du skriver her, likevel føler jeg en trang til å kommentere. Fotballfrue har laget et image rundt hva hun spiser, hvor mye hun trener og det å se perfekt ut. Dette er jobben hennes, så fremt som livsstilen hun har valgt. Hadde alle trent like mye og spist det samme som henne, hadde alle sett ut som henne. Hun har valgt et kosthold, som jeg personlig er “uenig” i at er sunt, men som hun trives med, og man trenger ikke være hjerneforsker eller ernæringsfysiologi for å skjønne at man går ned i vekt av dette kostholdet. Det at hun legger ut bilder av kroppen sin, synes jeg er helt fair! Vi lever i et samfunn der unge ser opp til disse “tynne” rollemodellene, eldre ser ned på dem fordi de er dårlige forbilder. Likevel blir unge lært opp til å jobbe hardt for å nå sine mål. Her begynner det å skurre for meg. For selv om det finnes usunne måter å nå sine idealmål angående kroppen sin på, og det er lett å få et feil bilde, så er det mange, inkludert meg selv, som jobber hardt for å få den kroppen man ønsker! Om man ser tynn eller trent ut er ikke det synonymt med usunn, ofte heller tvert om! Og hva skjedde med “vær stolt over kroppen din”? Fotballfrue trener hver eneste dag, lever et sunt kosthold og har lagt opp livet sitt etter dette, hvorfor skal ikke hun få lov til å være stolt over kroppen sin? Er det bare halvlubne middeladrende som får lov til å legge ut bilder av seg selv i Evas drakt? Poenget er at jeg synes det er alt for mye negativt fokus rundt trente mennesker. De gjør i alle fall noe for å kunne være stolte over kroppene sine, i motsetning til de som trykker i både seg selv og barna all verdens produkter av tilsetningsstoffer og skjult fett og legger ut “se på meg jeg tør å vise bilringene mine”-bilder. Kall meg overfladisk, men jeg har ingen glede av å se på halvbleike valker og hengepupper!

 9. Det er ikkje berre å trene Marie, nokon av oss kan ha problemer å takle som ikkje kan berre trenast burt og med alt dette fokuset på siltynne kropper (overalt på media), samt slanking burde minimerast.. Det er ikkje alle som vil eller kan sjå ut som “barbie”..

 10. Innleggene kan deles i to grupperinger: De som hevder “sannheten” er at man må ha lov til å være stolt av kroppen sin, og mener alle som blir provosert av dette, er misunnelige. Og så er det den andre delen, som hevder “sannheten” er at damens fokus er helt feil, siden hun heller burde være opptatt med babyen sin. (I tillegg har man alle de som uttrykker sine følelser uten å ha noe spesielt argument for det. Altså innlegg av typen: “Dette er sykt!” “Jeg blir provosert!” ol..) Alle hevder spennende nok å sitte med den moralske sannheten for hva man egentlig bør mene om den nybakte moren og bildet hennes…

  Det er snakk om motpoler her.Dualiteter. Uten det ene argumentet, intet annet.. Hva hadde vitsen vært i å mene noe sterkt om dette,hvis ikke det fantes motsatte meninger? Livet er fullt av slikt. Motpoler har til og med skapt mange kriger omkring i verden…

  Fotballfrue sier det selv: Hun er stolt av kroppen sin. Derfor viste hun frem bildet. Hun ønsker anerkjennelse og bekreftelse. Hun får “godfølelse” av at andre er stolt med henne. Ingenting rart i det. Vi andre er interessert i nøyaktig det samme! Anerkjennelse! Når fotballfrue driver showoff med det hun er så fornøyd med i livet sitt, trigger det kanskje alle oss som ikke er like fornøyd med seg selv, eller livet sitt. Vi ønsker også anerkjennelse for den vi er! Da er det godt å vite og huske på at fordi om fotballfrue er fornøyd og får anerkjennelse fra andre som liker det samme som henne, betyr ikke det at ANDRE mennesker ikke har like stor mulighet til å være fornøyd og få anerkjennelse!

  Livet har ingen fasit.Man må ikke være slik eller slik for å være fornøyd eller finne anerkjennelse…for slike overfladiske ting som kropp, hus og kosthold. Anerkjennelse avhenger ikke av ytre “kjennetegn”. Det går fint an å anerkjenne et menneske som ikke har noen ting. Det går fint an å føle seg anerkjent selv om man ikke har noen ytre verdier. Det er noe vi i denne materielle verden fort mister litt av syne…. Kvalitetene som ikke syns i form av “prestasjon”, men i kraft av kun å VÆRE. Det er en kvalitet i seg selv å VÆRE et perfekt vesen, et menneske med uendelig potensiale! Vi behøver ikke verken materielle eller mentale prestasjoner for å være. Hemmeligheten er: Vi ER allerede perfekte. Vi er mennesker! Vi er ment å være det ypperste av skapelse. Sånn er det.

  Lurer på om det er det vi underbevisst trigges av her….følelsen av å ikke være god nok fordi vi ikke er LIK….fotballfrue, som et eksempel…Ditt liv er ditt, Det er det du har skapt! Om du føler deg mindreverdig, så er det et sterkt signal om å ta en titt innover….Følelser kommer innenfra, ikke utenfra… Det fins ingen fotballfruer i verden som kan “påføre deg” noen som HELST følelse! Tro det eller ei, Følelsen er din..uansett.

 11. Pingback: Vil du bli med på fest? « Susanne Kaluza

 12. Pingback: Bloggere på vift – og bøkene deres | A Greener Heart

 13. blir helt sykt provosert av det du skriver her nå. Fotballfrue har jobbet noe helt sykt med både trening og kosthold mens hun har vært gravid. Det er hennes kropp og jeg skjønner godt at hun vil vise frem det arbeidet hun har drevet med i 9 måneder, hvorfor ikke? Det eneste jeg får fra innlegget ditt her er sjalusi, men det skjønner jeg også for hun er jo helt sykt bra ut! ikke det at du ikke gjør det, for jeg har ingenting imot deg 🙂 Poenget mitt er at hun har lov til å vise frem kroppen sin og ikke minst være stolt av den når hun ser slik ut, kun fire dager etter fødselen!
  Dette kommer fra en 16 år gammel jente som tydeligvis har “litt” mer fornuft enn deg.

  • da har vi nok bare litt forskjellig syn på hva som er viktig her i livet og hva som er estetisk vakkert å se på. Helt greit for meg. Hun får gjerne vise seg frem. Jeg er uansettt drittlei av alle som er “stolte av sine såkalte kroppslige prestasjoner.” Hun er inget unntak. Jeg tar i mot kjeft for å mene det ene da kan folk tåle litt kjeft for å mene dert andre.

 14. Bare fordi du er småfeit og ikke gidder å gjøre noe med det ser det ut til, så trenger ikke du være så jævla bitter på alle andre rundt deg som ser bedre ut, som f.eks fotballfrue 🙂

 15. Hei Suzanne:)
  Jeg digger det du skriver her. Jeg tenkte; har jeg skrevet dette? nei, men det kunne det. Men sier, som jeg skulle sagt det selv. Jeg mener, dette er et bevis på: JA jeg har en spiseforstyrrelse, og er stolt av det! (spy)…..
  Uansett så er jeg enig med deg her. Stå på:)

 16. Pingback: Fotballfrue i badedrakt og babyolje! | vargas12.com

 17. So a 200 calorie deficit daily will result in a 20 pound fat loss in a year.
  There are now a great number of weight loss blogs that now exist all
  over the internet. Organic lotions tend to have a lot of ingredients that the average person can recognize.

 18. Pingback: mamsi.no | Om Fotballfruer og twittertullinger

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s