Brunettes have more fun

I dag har jeg vært hos min nye frisør Kamilla på Oxygen frisører på St.Hans Haugen. Min elskede frisør Kine flyttet hjem til Sogndal i fjor sommer og siden da har jeg som den atale tiltaksløse kvinnen jeg er stått for mitt eget hårstell. Det betyr at jeg har kjøpt farge på Rema og vandalisert mitt lille allerede kjempestygge baderom med hårfarge med jevne mellomrom. For det er umulig å farge håret selv uten å sprute farge rundt som en tazmanian devil.

Baderomsgulvet mitt ser ut som en av utedassene på youngstorget. Takket være Nutrisse.

Baderomsgulvet mitt ser ut som en av utedassene på youngstorget. Takket være Nutrisse.

Nå har jeg uansett funnet en annen nydelig liten skapning fra utkantnorge (Førde) som er god på hår og veldig morsom å prate med. Hun skal sakte, men sikkert sørge for at mitt ravnsvarte hår blir mer classy og sjokoladebrunt.

Ser ut som noen har driti ned dusjen min. Motbydelig. Nutrisse :(

Ser ut som noen har driti ned dusjen min. Motbydelig. Nutrisse 😦

I kveld skal jeg ut i verden og svinge med svansen. Og med de nyfargede lokkene mine er det jo bare lov å håpe at jeg har draget. For selvom jeg bare er 32 har jeg masse grått hår. Og det kan jeg bare ikke leve med. Noensinne. Marerittet er at de går hårene skal bli så strie og jævlige at de ikke tar til seg farge. Da kjører jeg full blown jew-look og begynner med parykk. Inntil videre lar de seg lett farge vekk og akkurat nå sitter jeg hjemme med skinnende blankt, sexy hollywoodhair.

Pretty

Pretty

SÅNN. Nå har jeg søren meg blogget om HÅR ❤ Dette kommer seg.

Done :)

Done 🙂

6 thoughts on “Brunettes have more fun

  1. Hei! Fant bloggen din fordi jeg nettopp kom over serien “bloggerne” på tv2sumo. Må si jeg synes du gjorde en artig figur, og kjente meg igjen i litt av hvert av det du sa! Kult at det er flere som har runda 30 som også blogger:) Blir artig å følge med videre. Håret ditt ser ganske bra ut både her og på tv forresten! 🙂

  2. Pingback: Frida BRUNETTES HAVE MORE FUN | Stream Porn Videos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s