Ruben the radiostar

Så. Programmet. Programmet som heter “Ruben” på P3.

Såååååå, husker jeg ble kjent med Ruben tilbake i 2007 da jeg jobbet i NRK sjøøøøl og flokset rundt og lette etter folk som jeg synes var kule. Synes alltid Ruben var veldig kul. Det er han tydeligvis enda, for ikke bare blir han eldre og mer skjeggete han får mer og mer sendetid på etern. Nå topper gromgutten altså seg selv og statskanalen med sitt eget program. Det fine for meg er at til tross for hva jeg prøver å gi uttrykk for (at jeg kun sitter hjemme og snøfter til black metal mens jeg hytter med neven) så elsker jeg jo musikk generelt. I samtlige sjangere. Og jeg mistenker at til tross for at jeg hadde erklært meg for gammel for P3 og var mer enn klar nok for å tune innn radioen på P13 den kommende tiden, skal Ruben helt klart sjekkes ut. I DAG!

Rube the dude

Rube the dude

Jeg tok en liten prat med Ruben om premieren:

CONFESS!!

– I dag er selveste premieren på dette programmet som tar over etter Lydverket. Det er så godt som samme folkene som lager dette, men nå snakker vi hele tre timer musikkradio fire kvelder i uka, også starter vi tidligere. Skal man ha med seg premieren på mandagskvelden bør man ha skrudd radioen til P3 fra kl 19. I løpet av uka skal vi ha debatt, anmeldelser, ekstreme mengder ny musikk i de aller fleste sjangre du bryr deg om, håndplukka av oss. I tillegg kommer artister til å diske opp med det de mener er best akkurat nå, akkurat som lytterne, og det vanker selvsagt gode doser livemusikk fra studio også. Ikke minst på mandagen. Er det premiere bør man finne frem de største og blankeste trommene. Det er akkurat hva vi skal.

Hva og hvem byr dere på for å sparke det hele i gang?

Dobbel Spellemann-vinner Monica Heldal kommer og spiller live, det gjør Don Martin også, som også mottok en velfortjent Spellemann i helgen. Nok med det? Nei. Din neste nye favorittduo, norsk-kanadiske Bow To Each Other, kommer også på besøk i studio med et varmt mottatt debutalbum produsert av Susanne Sundfør i sekken. De spiller også. Og prater med Ruben, som de andre selvfølgelig også skal. I tillegg til det stiller vi Åsmund Lande fra Oslo Ess noen vanskelige spørsmål. Og får svar. Jeg kan knapt vente. De føles litt som å ha flyttet, men at stuen ikke er klar før klokka sju i morgen, samtidig som man har innflyttingsfest med noen av de beste menneskene og den beste nye musikken. Velkommen. Vi hørs. Det blir gørgøtt.

Her er Ruben og milfer seg med de to av de deiligste milfene i landet under Spellemannprisen i helgen:

Koser seg

Koser seg

Les mer om det nye programmet til Ruben her:

http://p3.no/musikk/han-leder-p3s-nye-musikalske-flaggskip/

3 thoughts on “Ruben the radiostar

  1. Hei Suzanne! Det var jeg som skrev kommentaren til deg angående røyking rundt barn for en ukes tid siden, og jeg ser nå at du har helt rett; jeg forhåndsdømte deg, og nå ønsker jeg å beklage på det sterkeste.
    Jeg håper virkelig at du godtar unnskyldningen min, og jeg legger meg helt flat.
    Ha en god kveld, og igjen – jeg beklager på det dypeste.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s