Kelner! Kan jeg få flere fluer i suppen min!?!?!

Det er ingen hemmelighet at jeg er en foodie. Mer eller mindre besatt av god mat og alt det feiende flotte som følger med det. Men det betyr jo også at jeg er grunnleggende skeptisk til en del nye kosthold som folk ute i periferien og ikke minst min umiddelbare omgangskrets omfavner og plager seg sjøl med. Det er meget mulig noen føler seg AMAZING  av å “juice” en uke i måneden eller bare spise rå mat som ikke er varmebehandlet på noe nivå eller i de minste a noen velger å spise økologisk. Det høres jo sympatisk ut. Spise økologisk. Betale en tier mer her og der for at dyra skal ha det gøtt og at melka skal komme fra dansende jodlende stratoskuer med egne senger å stå og sove på.

MEN ASSA…..

I dag  kom jeg over et bilde på instagram som ga meg komplett gispende lættis. Bildet i seg selv er en ting. MEN HVA FAEN står det i hashtaggene under?

Marihøna

 

Vent litt… Blir man GLAD av å finne krypdyr i salaten sin? Levende mat? Rawfood får helt ny mening her. Det der er en råtten salat som er blitt pissa på av en marihøne i dagesvis. Kall meg hjerteløs, men nå har moralpolitiet jugi så mye til seg selv at de faktisk blir glade for å finne bugs i maten sin.

Herregud, hvis man er så keen på organisk mat så spis buser davel. Evnt negler eller splitta hårtupper.

Det jeg blir glad for å finne i kjøleskapet er følgende:

DÆV MAT. (Med unntak av østers og blåskjell etc)

Barf

Barf

5 thoughts on “Kelner! Kan jeg få flere fluer i suppen min!?!?!

  1. Du er veldig flink til å skrive, men vær litt mer bevisst på at organisk ikke er det samme som økologisk (organic er det engelske ordet for økologisk).

  2. Hvis du noen gang hadde smakt dæv marihøne så tror jeg du hadde skjønt greia her. Marihøne skal spises sprell levende, og i henhold til teorier fra 1800-tallets Fjerne Østen skal de hjelpe mot både utslett, dotter i ørene under flytur samt navlelo.

  3. Hei Suzanne!
    Hyggelig at du har fått med deg Instagrambildet mitt selv om du nok har misforstått poenget 🙂 Jeg SPISER ikke marihønen, da vel! Men når maten ikke er sprøytet med gift så er det mulig for insekter å leve på den. Og det blir jeg glad for, for den giften vil heller ikke jeg ha i meg.Tipper bugsene skyr unna salaten du har i kjøleskapet, om du har noen. Jeg er også foodie, spiser goood mat, men med foretrekker økologisk og opplever at den er MYE mer smaksrik. Du burde prøve det. Og det er nok mer mat enn du tror som er levende lenge etter at den er høstet. Ha en fin dag, sees på Instagram, da 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s