SEX SEXSEX og så… Ikke SEX.

Jeg er velsginet med mange frilanstildbud. Det siste her er noe litt utenom det vanlige. Fikk sjansen til å utbrodere SEX i det episke tidsskriftet Syn Og Segn. Har ga de meg fritt spillerom til å skrive om mitt forhold til sex før/under og etter graviditet. Håper mange vil kjenne seg igjen. Hele magasinet kommer på nett om noen dager men her har dere noe deilige sitater fra teksten.

Bilde

Selvsagt på nynorsk som seg hør og bør:

“Kva skjer eigentleg med seksualiteten vår når vi blir gravide – og ikkje minst etter at vi har fødd? Kor blir det av tenninga? Er vi framleis like aktive og villige på sex- marknaden? Og kvifor er manglande sexlyst hjå gra- vide og nybakte mødrer så tabubelagt?

Både før og etter mitt eige svangerskap har eg vore over gjennomsnittet opptatt av sex. I tillegg til at eg legg på meg slik karar plar gjere, er det berre å tilstå: Eg har overdriven sexlyst. Appetitten er stor, og har alltid vore det.

Inntil eg vart gravid – og alt endra seg. Sexlivet, altså. Frå å vere frisinna og utan blygsel endra kroppen seg brått til ein komplisert framandlekam, eit stykke kjøt som vart vanskeleg å handskast med. Han var liksom ikkje min, den gamle skrotten. Dama i spegelen var plutseleg ein ukjend.

Så eg la sexen på hylla. “

 

Og jeg har skrvevet så mye mye mer!

Setter stor pris på både lesning og tilbakemelding ❤

Bilde

 

 

2 thoughts on “SEX SEXSEX og så… Ikke SEX.

  1. Hei Suzann! Jeg har lest litt på din blogger. Og jeg ser nå nyheter på nrk 1. Jeg synes av hele mitt hjerte at Israel har rett til å forsvare seg mot sine fiender. Det var utrolig trist at den forrige norske regjeringen godkjente Hamar som den rette forhandling leder for de Palestinske områdene, og som meg bevisst er det det eneste landet i verden som har godkjent Hamar. Hva hadde Norge gjort om Sverige for.eks hadde skutt granater og raketter inn i Norge? Stått og talt de? Israel har bare fiender rundt seg, når skal det bli stopp?

    Hilsen Willy Solberg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s