Bloggerne tilbake på BLISS <3

PREMIERE MANDAG 27. OKTOBER

Hahha! Yes! Nå kommer nok et løfte fra meg. I fjor lovte jeg å blogge hver dag. Det skjer ikke. MEN jeg sverger på min hals at siden jeg tross alt er med iden deilige TV-serien “BLOGGERNE” på BLISS skal jeg ta fatt på bloggingen atter en gang. Håper 4-5 dager i uken duger!

Meeeeow ;)

Meeeeow 😉

Noen spørsmål og svar til meg sjøl:

– Hvordan føles det å være i gang med ny sesong?

Jeg gruegleder meg som en hund. Denne gangen har jeg tatt begrepet “by på meg selv” over alle stadier og utfrodret en knippe angster jeg aldri trodde jeg skulle tørre ikke minst ville vise på TV. Jeg skal anstrenge meg hardt for å ta alt med et stor smil og så manne meg opp til å muligens orke å se alle episodene. Jeg gleder meg uansett og er sinnsykt glad for å få være med å lage så nydelig reality TV som det vi har laget nå!

– Hva skjer rundt deg i den nye sesongen?

Jeg kan si så mye som så at jeg flasher både et kjærlighetsbrudd som er både flaut og litt småtrist, men ikke minst har jeg funnet meg en ny kjæreste som gjør meg enda lykkeligere enn jeg hadde håpet var mulig. Dette skal dere få være med på. Det har skjedd så utrolig mye fint og spennende siden sist og jeg topper det hele med å vise både hud, mage, pupper og lår i en episk fotosession på huk der jeg gjør det skumleste, kjipeste og flaueste jeg kan tenke meg: leker glamourmodell for en dag!

Ellers har jeg vært på en reise til byen der moren min ble født i Budapest med en av mine beste venninner og jeg gir et heftig innblikk i deler av meg og saker jeg er opptatt av som jeg aldri har snakket høyt om før. Jeg er stadig på jobbjakt og fortviler og fryder meg om hverandre hver gang jeg får et nytt oppdrag. En salig blanding av livets opp og nedturer med andre ord.

Her er en liten link fra en sak Dagbladet skriver i dag:

http://www.kjendis.no/2014/08/14/kjendis/bloggerne/tv_2/sophie_elise/reality/34782885/

4 thoughts on “Bloggerne tilbake på BLISS <3

  1. Gleder meg kjempemasse til sesong 2 av “Bloggerne”, og du er jo en blogger som skriver om de ekte sidene i samfunnet! Jeg liker måten du skriver på, for du skriver ærlig, rett frem og du har humor i det du skriver 🙂 Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke 🙂

    Toril

  2. åååå, gleder meg helt sykt til sesong 2! du er forbildet mitt, og jeg har sett sesong 1 av bloggerne sikkert 70 ganger! jeg synes du er så ærlig, og at du er så utrolig sterk. selv om livet er vanskelig står du liksom alltid sterkt og stødig gjennom vinden. jeg tror du er en kjempegod mor for sønnen din.
    – klem, silje, din største “fan”. ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s