Bisarro Bornstein

Jeg vet ikke så mye om Bloggeren Helle Bornstein. Annet enn at jeg så henne på God Kveld Norge en gang der hun viste hvordan Tone Damli trente rumpemuskulatur. Dette innnebærer mest sannsynlig at hun er PT og også PT`n til en av norges mest ettertraktede kropper. I dag leste jeg et blogginnlegg Helle hadde skrevet. Og det blogginnlegget var mildt sagt JÆVLA IRRITERENDE. Nok en overtrent moralens vokter som lever og ånder for å stramme inn og stramme opp kroppen sin, med både dietter og treningsregimer som tillater seg å dra den motbydelige sammeligningen om hvor sårt det er å være for tynn. Som om det er noe i nærheten av det samme som å være for tykk.

Hun stiller et undrende spørsmål: hvor ofte hører man egentlig “Så feit du ser ut har du lagt på deg?”

Svaret er: hele jævla tida. Og du trenger ikke være feit heller. Du kan bare IKKE være tynn, så kommenterer fulle folk og barn og presten og kjerringa kroppen din med de vondeste kommentarer. Hvis du ikke er eller har vært verken sexylubben eller bælfeit så kan du jo ikke vite hvor ofte man hører den slags? Akkurat som vi vanlige dødelige ikke kan vite hvor sårt det svir når en PT får kommentarer på at hun er for tynn. Men hey: jeg skal ikke bare være et agrresivt svin her: jeg er inneforstått med at det ikke er noe hyggelig å få kommentarer på kroppen sin uansett form og farge. Men bare for gud skyld slutt å sammelign  de slankes lidelse med de tykkes. For det er en skam å være feit. Og det er en bragd å være slank.

Suzanne1

Se mitt beste ikke-ironiske “her er jeg mens jeg er pen og eter fried chicken” pose.

Ja. dette må desverre dere naturlige tynne også slite med. Folk er opptatt av kropp og innbiller seg at det er greit å påpeke, komplimentere eller stirre. Dette er det altså ikke. Tynn eller tykk. La folk nå for GUDS skyld sitte med det skroget de er født med uten å bland deg. Og det er nettopp dette vonde punktet Helle flagger med. Hun bare er så tynn. Hun har alltid slitt med å opp i vekt, og så straffes hun for det i tillegg. Folk som kaller henne tynn. Det må svi no JÆVLIG. Sikkert av misunnelig tjukkaser. Herregud kvinne. Du står i bru på EN HÅND i kondomdress på bloggforsidebildet ditt. Hvor jævlig kan du ha det med deg selv?

Som trøst vil jeg gjerne minne alle skrinne, treningsnarkomane eller naturlige tynne der ute som ikke lider av dødelige sykdommer eller chrons-syndrom om at samfunnet hyller dere. Deres naturlige slankhet beundres av absolutt alle uten spesielle sexuelle preferanser og dere fremstår som mennesker med viljestyrke og karakter. Neste gang noen kommenterer den tynne kroppen din så vær så snil og prøv å tenk på det. Hadde du vært lubben hadde folk tenkt at du var en veik, fråtsende latsabb uten ryggrad som lå på ryggen døgnet rund og måka ostesmørbrød i nebbet. Noe jeg personlig liker å gjøre med jevne mellomrom.

Jeg har for øvrig innsett etter å ha lest blogginnlegget hennes at det er helt helt marked der ute som jeg kan tjene grove penger på. Tynne jenter som vil bli tjukkere, men som bare ikke får det til.

Mitt nye anti-PT firma Suzies Fatcamp er nå tilgjengelig og det er bare å kontakte meg via Facebook om du lurer på hvordan du skal gå opp i vekt. Her er uansett et gratis tips:

Spis flere kalorier enn du forbrenner

3 thoughts on “Bisarro Bornstein

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s