Hookerclaws

Etter at jeg begynte å bite negler på barneskolen fordi bestevenninna mi gjorde det OG lærte meg det er nå ett av mine patetiske mål i livet å få kloret meg inn på en neglesalong og få hookerclaws. IGJEN.

Bilde

Her er jeeg og Sigrun rett etter at jeg hadde fått vakre negler på jern-nevene mine for første gang. Hun bittelille vietnamesiske damen som satte de på meg ble rystet da jeg ba henne klippe de kortere og hun svarte konsekvent: “NO SHORTA.” Det synes jeg fortsatt er helt hysterisk lættis. -No shorta

Har nemlig hatt den et par ganger før. Og siden jeg bruker henda mine som om de er laget av jern og er så brysk og klønete er det selvsagt ikke bare en lek å angripe verden med fransk manikyr og vonde, lange støpenegler. MEN jeg har innsett at ingen menn vil noensinne elske en kvinne med nedbitte pølsefingre og even worse: ingen kvinne kan elske seg selv med arbeidsnever med avskalla rød neglelakk.

SÅ hvem på TL salongene må jeg ligge med (uavhengig av kjønn) for å bli en ekte blogger med EKTE bloggenegler som får en refresh hver tredje uke a?

Krafs krafs – SKRAAAAAAP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s