NEI TIL EKSTREMISTER!

Møt opp utenfor Stortinget i morgen kl.16.30! Viktig for oss i gruppen “Stop Execution in Iran” at så mange som mulig kommer! Vanligvis pleier vi å samle underskrifter og sende tilbåde FN og UD mot de enormt høye henrettelsestallene i Iran, men i morgen retter vi blikket mot Irak/Syria og alle andre land som er rammet av ekstremisme.

Shengal Irak

Shengal Irak

ISIL har allerede drept tusenvis av mennesker i Irak og Syria. Barn og kvinner blir kidnapet, voldtatt og brukes som slaver og også dessverre solgt i hopetall.
Mangfoldige tusen har flyktet til fjellene, ufattelig mange er døde og mange risikerer fortsatt å miste livet på grunn av tørste og sult. Den humanitære katastrofen er et faktum. I Shingal og Kobani lever kurdere som kjemper mot ISIS . Kurdere som risikerer livet for å kjempe mot ekstremister! .Its a war between darkness and light. Nå rives hele samfunnsveven i Nord-Irak i fillebiter av de hensynsløse «hellige krigerne» i det som før kalte seg Den Islamske Staten i Irak og Levanten (ISIL). Yezidier og kristne flykter i titusenvis fra sine tusenårige bosteder. Mot yezidiene frykter man folkemord.

STØTT KURDERNE OG SI NEI TIL EKSTREMISTER!

Meld deg på her!

https://www.facebook.com/events/287826254736034/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s