Skrap skrap – gynosesh

I dag har min bloggkollega Marna gjort neglene mine. Hun driver salongen “Hos Marna” på Frogner. Hun er best på det hun gjør. Sist jeg gjorde det var jeg i L.A og fikk “hookerclaws.” Hun lille vietnameseren som satte på negler limte fast noen fæle plastikknegler på meg og da jeg ba henne klippe de kortere sa hun enkelt og greit: “no shorta.” Så var det gjort. Gikk ut derfra og prøvde å skifte bleie på en liten baby med ørneklør på hendene.

Marna mente jeg hadde mer klasse enn som så og støpte på horerøde akkurat perfekte lange, lekre negler. Det føltes litt som å gå til gynekologen.

Bilde

Jeg har så stygge negler at jeg faktisk helt ubevisst går med knyttenever konstant fordi jeg synes det er flaut å ha små sossi-pølsefingre med nedbitte grelle stumper som folk må sitte og se på. Ja, det er mye et kvinns kan gå rundt og ha komplekser for si. Å legge hendene under spotlightlampen til Marna føltes litt som å legge beina i vingene til en gynekolog. Brette frem det flauste du eier. Forskjellen fra en neglstylist og en gynekolog må jo bare være at når du går ut fra neglsalongen føler du deg supersexy og ikke skjendet.

Bilde

SØTE MARNA!

Bilde

I tillegg skal Marna, Sophie Elise og meg selv dele ut en pris under Vixen Blog Awards i kveld! Herregud. Glad jeg er kvitt sceneskrekken. Hvis fotballfrue vinner (hun er nominert i kategorien vi deler ut i) håper jeg hun gidder å gi meg en klem. Selvom jeg la henne i kroppsfokushoggestabben for noen uker siden. Jeg skal i hvertfall håndhilse og smile og neie pent.

Hvis noen lurer på hva jeg skal ha på meg blir det svart skinnbukse fra Cubus fra 2009 og en svart I Love New York-skjorte. Og Pumps fra Buffalo. Og øreringer fra H&M. Og negler fra Marna da 😉

Sjekk ut bloggen til Marna her!

http://komikerfrue.no

Suzie

2 thoughts on “Skrap skrap – gynosesh

  1. Liker bloggen din og deg veldig godt. Synes du virker som en intelligent og oppegående ung dame som bidrar med mye bra. Liker også at du tørr og er åpen om din jødiske bakgrunn, noe dessverre ikke alle gjør. Stå på!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s